Poprzedni
Następny

BUŁKI DO HOT-DOGÓW Z CEBULĄ BEZGLUTENOWE (2 szt.) 130 g - INCOLA

10,49 zł
Brutto
EAN13 5902431594002 Marka INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle)
SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), woda, olej rzepakowy, drożdże, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), cebula suszona 2 %, cukier, błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w proszku (JAJA), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, cukier inwertowany, aromat.

OPIS
Produkt do bezpośredniego spożycia. Źródło błonnika pokarmowego.
Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1288 kJ/ 306 kcal
Tłuszcz: 8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 52,9 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 3,4 g
Sól: 1,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent / dystrybutor – nazwa i adres GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała
WEGAŃSKI Nie
WEGETARIAŃSKI Tak
BEZ GLUTENU (w składnikach) Tak
CERTYFIKAT BIO Nie
Gwarantowany termin przydatności 30 dni
BEZ CUKRU (w składnikach) Nie
Bez Glutenu (Deklaracja) Tak