Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 25 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.
OPIS Zapomnij o kompromisach w smaku i teksturze, które często towarzyszą bezglutenowym alternatywom. Nasza pizza Margherita to prawdziwa rewolucja w świecie bezglutenowych smaków. Wykonana z pasją i precyzją, każda pizza jest ręcznie robiona, gwarantując Ci niepowtarzalne doznania kulinarne.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1, Wyjmij pizzę z opakowania. 2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia! 3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Zapomnij o kompromisach w smaku i teksturze, które często towarzyszą bezglutenowym alternatywom. Nasza pizza Margherita to prawdziwa rewolucja w świecie bezglutenowych smaków. Wykonana z pasją i precyzją, każda pizza jest ręcznie robiona, gwarantując Ci niepowtarzalne doznania kulinarne.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 836 kJ / 200 kcal Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g Węglowodany: 29,2 g w tym cukry: 2,7 g Błonnik: 1,9 g Białko: 5,9 g Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.