Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Risotto z dynią to klasyczne danie włoskiej kuchni, znane jako "risotto alla zucca". Danie to jest ikoną prostoty i przejawów włoskiego geniuszu w łączeniu smaków. W tym słoiku słodycz dyni jest harmonijnie uzupełniana cytrusową nutą pomarańczy i mocno słonym smakiem parmezanu. Spędź chwilę z tym pożywnym posiłkiem, który przeniesie Cię do włoskiej knajpki, do stolika z widokiem na Dolomity.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 297 kJ / 71 kcal Tłuszcz: 3,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g Węglowodany: 7,8 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 2,2 g Sól: 0,1 g