- Nowy
local_mall
Koszyk
0 szt.
KREM Z POMIDORÓW Z PIECZONĄ PAPRYKĄ I WINNYMI JABŁKAMI BIO 450 g - GAPA
Certyfikat produkcji ekologicznej
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Dodaj do ulubionych
2 pkt EKO.
Za ten produkt możesz otrzymać
27,85 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
pomidory* 35 %, woda, pieczona papryka czerwona* 17,5 %, winne jabłka* 7 %, cebula*, czosnek*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, marchew*, pietruszka*, por*, ocet jabłkowy*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz czarny*, cukier trzcinowy*, sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ten słoik przypomina mi schronisko na Hali Lipowskiej w Beskidzie Żywieckim. Było już późno, środek zimy, dotarliśmy tam na skiturach głodni i zmęczeni. Zupa, którą dostaliśmy była gęsta od pomidorów i to nas uratowało. W sercu tej potrawy są dojrzałe pomidory, starannie gotowane, by wydobyć pełnię ich wartości oraz głęboką barwę. Pomysł na dodanie winnych jabłek pochodzi z kuchni Dolnego Śląska, dla równowagi otula je słodka pieczona papryka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 151 kJ / 36 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, gorczyce, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
pomidory* 35 %, woda, pieczona papryka czerwona* 17,5 %, winne jabłka* 7 %, cebula*, czosnek*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, marchew*, pietruszka*, por*, ocet jabłkowy*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz czarny*, cukier trzcinowy*, sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ten słoik przypomina mi schronisko na Hali Lipowskiej w Beskidzie Żywieckim. Było już późno, środek zimy, dotarliśmy tam na skiturach głodni i zmęczeni. Zupa, którą dostaliśmy była gęsta od pomidorów i to nas uratowało. W sercu tej potrawy są dojrzałe pomidory, starannie gotowane, by wydobyć pełnię ich wartości oraz głęboką barwę. Pomysł na dodanie winnych jabłek pochodzi z kuchni Dolnego Śląska, dla równowagi otula je słodka pieczona papryka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 151 kJ / 36 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, gorczyce, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
BP_44013
5907080467134
20 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Certyfikat bio
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 80 dni
- Masa netto
- 450 g
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- GAPA Organic. Karolina Grabowska, ul. Obwodowa 29B/U3, 84-240 Reda
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Wybrane produkty w tej samej kategorii: 16
- Okazja!