Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Tak jak mówi węgierskie przysłowie: „Obok wielkiej bramy zawsze jest mała furtka.” Czasem w życiu trafiamy na przeszkody, które wydają się nie do pokonania, ale warto poszukać innych dróg, które mogą nas doprowadzić do celu. W kuchni jest podobnie – to, co na pierwszy rzut oka może wydawać się trudne, często można zrealizować dzięki kilku skromnym składnikom. Leczo to świetny przykład tego, jak z prostych rzeczy można stworzyć coś naprawdę wyjątkowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 142 kJ / 34 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 5,1 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 1,2 g Sól: 0,1 g