Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Po otwarciu słoja zupę przełożyć do garnka i podgrzewać do odpowiedniej temperatury. Podawaj zupę gorącą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 404 kJ/ 97 kcal Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g Węglowodany: 5,1 g w tym cukry: 2,4 g Błonnik 2,4 g Białko: 7,7 g Sól: 0,61 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.