Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Idealne danie obiadowe dla całej rodziny. Produkt pasteryzowany. Źródło białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 195 kJ/46 kcal Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 6,8 g w tym cukry: 2,6 g Błonnik: 1,6 g Białko: 2,5 g Sól: 0,93 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.