- Nowy
local_mall
Koszyk
0 szt.
KREM Z TRZECH DYŃ - PIŻMOWEJ, LUNGA DI NAPOLI, HOKKAIDO BIO 450 g - GAPA
Certyfikat produkcji ekologicznej
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Dodaj do ulubionych
2 pkt EKO.
Za ten produkt możesz otrzymać
27,40 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
dynia* 41 % (piżmowa*, lunga Di Napoli*, hokkaido* w zmiennych proporcjach), woda, napój kokosowy* 9 % (ekstrakt kokosowy* 80 %, woda), papryka żółta*, cebula*, czosnek*, ocet jabłkowy*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, chili* 0,5 %, ziele angielskie*, liść laurowy*, kumin*, kolendra*, sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Największe bogactwo dyń znajdziesz prawdopodobnie na Żuławach Wiślanych. Głównym typem tamtejszej gleby są żyzne mady rzeczne, co jest naturalnym ekosystemem dla upraw ekologicznych. Lubię przejechać się tam w październiku, podziwiam wtedy stosy dyń wszelkiego rodzaju, ułożone pod ścianami spichlerzów. Wszystkie odcienie pomarańczy na tle drewna, nie ma chyba piękniejszego połączenia kolorów. W tym słoiku grupa dyń o różnych smakach i teksturach kąpie się w napoju kokosowym, pikanterii całej tej sytuacji dodaje spora dawka chili.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 230 kJ / 55 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
dynia* 41 % (piżmowa*, lunga Di Napoli*, hokkaido* w zmiennych proporcjach), woda, napój kokosowy* 9 % (ekstrakt kokosowy* 80 %, woda), papryka żółta*, cebula*, czosnek*, ocet jabłkowy*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, chili* 0,5 %, ziele angielskie*, liść laurowy*, kumin*, kolendra*, sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Największe bogactwo dyń znajdziesz prawdopodobnie na Żuławach Wiślanych. Głównym typem tamtejszej gleby są żyzne mady rzeczne, co jest naturalnym ekosystemem dla upraw ekologicznych. Lubię przejechać się tam w październiku, podziwiam wtedy stosy dyń wszelkiego rodzaju, ułożone pod ścianami spichlerzów. Wszystkie odcienie pomarańczy na tle drewna, nie ma chyba piękniejszego połączenia kolorów. W tym słoiku grupa dyń o różnych smakach i teksturach kąpie się w napoju kokosowym, pikanterii całej tej sytuacji dodaje spora dawka chili.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 230 kJ / 55 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
BP_44007
5907080467011
13 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Certyfikat bio
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 80 dni
- Masa netto
- 450 g
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- GAPA Organic. Karolina Grabowska, ul. Obwodowa 29B/U3, 84-240 Reda
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.