Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Półprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce cieplnej do osiągnięcia temperatury minimum 80°C w środku produktu. Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Gotowanie: 4 minuty Smażenie: 5 minut
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1088 kJ / 260 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 25 g w tym cukry: 0,4 g Błonnik: 1,9 g Białko: 8,8 g Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.