Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Moczyć przez 10 minut, a następnie odcedzić. Opcjonalnie: paski krótko podsmażamy na oleju, dodajemy odsączoną wodę i gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut. Doprawić przyprawami japońskimi. Pyszny dodatek do sushi, zup miso i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1096 kJ / 260 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 63 g w tym cukry: 23 g Białko: 11 g Sól: 0,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej (max 20°C).