Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Mąka owsiana charakteryzuje się wysoką zawartość błonnika pokarmowego. Polecamy jako dodatek do innych mąk do wypieku pieczywa, ciast, ciasteczek, naleśników oraz gofrów.
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna -1473 kJ/350 kcal Tłuszcz - 6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,4 g Węglowodany - 52 g w tym cukry - 0,4 g Błonnik - 14 g Białko -15 g Sól -0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.