Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g ugotowanego produktu Wartość energetyczna: 589 kJ/139 kcal Tłuszcz: 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 21 g w tym cukry: 1,2 g Błonnik: 4,6 g Białko: 9,7 g Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA W zakładzie produkowane są również wyroby zawierające JAJA i GLUTEN, które pomimo dołożenia starań mogą wystąpić w produkcie
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym