Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI (semolina) mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować wodę z solą. Wsypać makaron i gotować 7 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1519 kJ / 358 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 75 g w tym cukry: 3,3 g Błonnik: 2,6 g Białko: 11 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.