Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
redeem
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal Tłuszcz: 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 7,0 g Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.