OLIWKI CZARNE THROUMBA SUSZONE Z PESTKĄ BIO 500 g - BIOAGROS
Certyfikat produkcji ekologicznej
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Dodaj do ulubionych
2 pkt EKO.
Za ten produkt możesz otrzymać
25,26 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
suszone oliwki Throumba*, oliwa z oliwek*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Oliwki Throumba pochodzą z wyspy Thassos i są częścią diety śródziemnomorskiej. Dojrzewają na drzewach i są zbierane tuż przed zmianą koloru. Dodatek soli morskiej powoduje, że oliwki mają charakterystyczny słony smak.
ChNP - Chroniona Nazwa Pochodzenia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2193 kJ / 532 kcal
Tłuszcz: 55 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 6,9 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 2,8 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce
suszone oliwki Throumba*, oliwa z oliwek*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Oliwki Throumba pochodzą z wyspy Thassos i są częścią diety śródziemnomorskiej. Dojrzewają na drzewach i są zbierane tuż przed zmianą koloru. Dodatek soli morskiej powoduje, że oliwki mają charakterystyczny słony smak.
ChNP - Chroniona Nazwa Pochodzenia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2193 kJ / 532 kcal
Tłuszcz: 55 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 6,9 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 2,8 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce
BP_20037
5200300110378
74 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Certyfikat bio
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 90 dni
- Masa netto
- 500 g
- Kraj pochodzenia składników
- Grecja
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.