Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI woda, syrop z agawy*, sos tamari* [SOJA*, woda, sól morska, koji (Aspergillus oryzae))], skrobia z tapioki*, ocet*, sól morska, grzyby shiitake*, algi kombu. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS Sos na bazie tamari i alg kombu. Idealny do marynowania, do dań z woka lub jako sos stołowy. Doskonały do tajskiego curry, makaronów noodle, warzyw przygotowanych techniką stir-fry, seitanu lub jackfruit.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 386 kJ/92 kcal Tłuszcz - 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,02 g Węglowodany - 20 g w tym cukry - 17 g Błonnik - 0,2 g Białko - 2,0 g Sól - 3,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.