Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7. Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1001 kJ/239 kcal Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g Węglowodany: 15 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 7,9 g Białko: 15 g Sól: 1,1 g Kwas foliowy: 223 µg (112 %)** Fosfor: 349 mg (50 %)** Żelazo: 2,2 mg (16 %)** ** Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +7 do +10°C