Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Bułgarski SER twardy wytworzony z MLEKA krowiego z masy parzonej. Charakteryzuje go wyrazisty smak i zwarta konsystencja. Idealny SER kanapkowy, do sałatek oraz zapiekania.
Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt? Wyrafinowany smak Kremowa konsystencja
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1361 kJ/327 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy nasycone: 21 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: 2,0 g Błonnik: <0,5 g Białko: 24 g Sól: 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.