Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Muszle taco przygotowane według oryginalnego, meksykańskiego przepisu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Muszle taco podgrzać w temperaturze 150 stopni Celsjusza przez 10-15 minut. Następnie napełnić mięsem z kurczaka, przyprawami, sałatą, pomidorem, serem tartym oraz sosem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2138 kJ / 511 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 1,3 g Białko: 7,0 g Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.