Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 68 kJ/16 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,06 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: <0,15 g Białko: 0,6 g Sól: 2,8 g
UWAGA Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.