Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS ŁUBIN w solance to bardzo dobra alternatywa dla niezwykle popularnej soi. Bogate w błonnik rośliny strączkowe przekonują swoją wysoką zawartością białka. W słoiku 280 g łubiny pływają w słonej wodzie, co nie tylko nadaje im delikatnie słonego smaku, ale także sprawia, że są gotowe do spożycia od razu, bez namaczania i wstępnego gotowania. ŁUBIN sprawdzi się doskonale w wegańskich gulaszach, falafelach czy hummusie oraz jako przekąska do piwa lub wina. Świetny dodatek do zup, potraw mięsnych i warzywnych oraz sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 380 kJ/ 90 kcal Tłuszcz: 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 4,8 g w tym cukry: 0 g Białko: 12,9 g Sól: 5,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.