Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Produkt roślinny, pasteryzowany. Idealne do kotlecików, past, zup i deserów. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Tofu odsączyć i rozdrobnić. Używać jako zamiennik mięsa, jaj lub nabiału.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 351 kJ/84 kcal Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 0,1 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 2,1 g Białko: 8,6 g Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać GLUTEN, GORCZYCĘ i sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze 1 - 7℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.