Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Produkt roślinny na bazie białka pszennego i grochowego, pasteryzowany. Źródło białka i błonnika. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Zainspiruj się - wypróbuj jako: -pożywne śniadanie - na gorąco, tradycyjnie z wody -dodatek do leczo i gulaszu -przekąskę w formie hot-doga
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Frankfurterki podgrzać w gorącej wodzie (przez ok. 2 minuty) lub w kuchence mikrofalowej (przez ok. 1 minutę) Powyższe wskazówki należy traktować jako orientacyjne z uwagi na różnice między urządzeniami grzewczymi.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 789 kJ/188 kcal Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 7,4 g w tym cukry: 0,7 g Błonnik: 3,4 g Białko: 13,5 g Sól: 1,7 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SEZAM.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7℃. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.