Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI napar z zielonej herbaty* 77 % (woda, zielona herbata*), zagęszczony sok jabłkowy* 21 %, naturalny aromat mango* 0,8 %, żywe kultury scoby*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Produkt rzemieślniczy, poddany naturalnej fermentacji na bazie naparu z herbaty z dodatkiem zagęszczonego soku jabłkowego z aromatem mango. Naturalnie musujący. W związku z procesem fermentacji, napój może zawierać do 0,5 % alkoholu. Zawiesina w produkcie jest zjawiskiem pożądanym świadczy o obecności grzyba herbacianego, którego możesz wykorzystać do przygotowania własnej kombuchy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 101 kJ / 20 kcal Tłuszcz: <0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 4,5 g w tym cukry: 3,4 g Białko: 0 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.