Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 806 kJ/191 kcal Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 1,3 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 37,4 g Só: 3,6 g
UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. Występowanie różnych barw jest wynikiem zmiany struktury mięsa podczas cięcia (tęczowy kolor i zjawisko załamania światła) oraz braku używania przeciwutleniaczy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.