Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Po otwarciu słoja pulpety z sosem przelej do garnka i podgrzewaj do odpowiedniej temperatury. Spożywaj gorące.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 584 kJ/141 kcal Tłuszcz: 10 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g Węglowodany: 5,3 g w tym cukry: 2,9 g Białko: 6,2 g Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.