Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Ekologiczny gulasz z ciecierzycy po tajsku, z 25 % warzywami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Danie podgrzać w garnku lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 392 kJ / 94 kcal Tłuszcz 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g Węglowodany 9,3 g w tym cukry 4,3 g Białko 2,7 g Sól 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO, ORZECHY, seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze do 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.