Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Zupa pomidorowa z karpia, warzywami duszonymi w maśle i przyprawami, lekko gęsta.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Po otwarciu słoja zupę przełożyć do garnka i podgrzewać do odpowiedniej temperatury. Podawaj zupę gorącą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 276 kJ/66 kcal Tłuszcz: 2,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 5,6 g w tym cukry: 3,6 g Białko: 4,8 g Sól: 0,69 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.