Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Ekologiczny gulasz z soczewicy po indyjsku z batatami, warzywami i napojem kokosowym.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Danie podgrzać w garnku lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 409 kJ / 98 kcal Tłuszcz 3,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g Węglowodany 11,6 g w tym cukry 2,1 g Białko 3,1 g Sól 1,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze do 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.