Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Ekologiczna mąka bananowa powstaje w wyniku zmielenia zielonych bananów. Ma neutralny smak, można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Polecamy do przygotowania ciast, ciasteczek, zagęszczania zup, sosów i koktajli.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1561 kJ/369 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 84 g w tym cukry: 45 g Błonnik: 10 g Białko: 2,9 g Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.