Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Olej z wiesiołka tłoczony na zimno świetnie komponuje się jako dodatek do: - kapusty kiszonej - można go zmieszać z olejem lnianym lub rydzowym czy rzepakowym. - świeżo wyciśniętych soków owocowych i warzywnych np. z marchwi, pomarańczy. - jogurtu, czy jakiegokolwiek deseru mlecznego. - owsianki, musli.
SPOSÓB UŻYCIA Stosować wyłącznie na zimno. Spożywać bezpośrednio 1 łyżeczkę oleju raz dziennie. Można mieszać z mlekiem lub innymi płynami bądź spożywać z posiłkami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 3700 kJ/900 kcal Tłuszcz - 100 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 8,2 g Węglowodany - 0 g w tym cukry - 0 g Białko - 0 g Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Dystrybucja tylko z lodówek.