Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Plastry wędzone na zimno BETTER FISH to produkt poddany procesowi wędzenia. Proces produkcyjny: filety solone poddawane są procesowi wędzenia (suszenia + zadymienia) w temperaturze do +30 stopni Celsjusza. Następnie filety są wychładzane i plastrowane. W takiej formie produkt jest gotowy do spożycia.
UWAGI Istnieje możliwość wystąpienia ości w produkcie. Gotowy do spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Warość energetyczna: 804 kJ/193 kcal Tłuszcz: 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 19 g Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od 0 do +4°C