Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS ŁOSOŚ atlantycki BIO plastry marynowane z koperkiem, pakowane vacuum, chłodzone. GRAVLAX BETTER FISH to marynowane plastry BIO łososia z BIO koperkiem, produkt nie jest poddawany procesowi wędzenia. Proces produkcyjny: filety z dodatkiem soli, cukru i przyprawy (koperku), leżakujące przez ok. 24 h, a następnie są podsuszane w temperaturze ok. 28 stopni Celsjusza, wychładzane i plastrowane. Dzięki procesowi marynowania mięso łososia jest jeszcze bardziej delikatne i soczyste. Ze względu na brak procesu wędzenia smak łososia jest jeszcze bardziej naturalny. BIO koper podkreśla naturalny i delikatny smak łososia marynowanego.
UWAGI Istnieje możliwość wystąpienia ości w produkcie. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Warość energetyczna: 747 kJ/179 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g Węglowodany: 1,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 19 g Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od 0 do +4°C