Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI OMUŁKI** 74 %, oliwa z oliwek extra virgin* 14 %, ocet jabłkowy* 9 %, papryka*, cebula*, czosnek*, sól morska (* z rolnictwa ekologicznego, ** z ekologicznej akwakultury).
OPIS Omułki śródziemnomorskie (Mytilus galloprovincialis) zebrane w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.IX.a).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU Energia: 757 kJ/178 kcal Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy nasycone: 1,8 g jednonienasycone: 4,9 g wielonienasycone: 1,9g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: < 1,0 g Błonnik: < 1,0g Białko: 20,7 g Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.