Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI kawałki TUŃCZYKA 75 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 %, sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS Produkt sterylizowany. TUŃCZYK bonito (Katsuwonus pelamis) złowiony w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU Energia: 786 kJ/188 kcal Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy nasycone: 1,7 g jednonienasycone: 5,4 g wielonienasycone: 1,4 g Węglowodany: < 2,0 g w tym cukry: < 1,0 g Błonnik: < 1,0 g Białko: 25,8 g Sól: 0,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.