Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI MLEKO*, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 544 kJ/129 kcal Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy nasycone: 2,7 g Węglowodany: 3,5 g w tym cukry: 3,5 g Białko: 18,7 g Sól: 0,25 g
UWAGA Waga twarogów jest między 200 g a 350 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C