Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, oliwa z oliwek, drożdże, sól.
OPIS Odkryj wolność tworzenia z naszym bezglutenowym spodem do pizzy, który stanowi idealną bazę dla Twoich kulinarnych eksperymentów. Ten spód to początek podróży, w której Ty decydujesz o kierunku smaków.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Wyjmij spód do pizzy i połóż wybrane dodatki 2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia! 3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 861 kJ / 206 kcal Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 42,7 g w tym cukry: 3,0 g Błonnik: 2,6 g Białko: 1,8 g Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.