Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
TAKUAN (RZODKIEW JAPOŃSKA MARYNOWANA) 200 g - TERRASANA

TAKUAN (RZODKIEW JAPOŃSKA MARYNOWANA) 200 g - TERRASANA



Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Dodaj do ulubionych
TAKUAN (RZODKIEW JAPOŃSKA MARYNOWANA) 200 g - TERRASANA

TAKUAN (RZODKIEW JAPOŃSKA MARYNOWANA) 200 g - TERRASANA

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Za ten produkt możesz otrzymać 2 pkt EKO.


23,43 zł
Produkt dostępny

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
rzodkiew daikon 74,6 %, woda, sól morska, otręby ryżowe.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Pokroić w cienkie jak papier plasterki. Pyszne w sushi lub jako dodatek do sałatek lub misek poké.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 133 kJ / 32 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 1,5 g
Sól: 5,8 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać szczelnie w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej (max 20°C).
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

TERRASANA
BP_42609
8713576273304
100 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
45 dni
Masa netto
200 g
Bez cukru (w składnikach)
Tak
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

TAKUAN (RZODKIEW JAPOŃSKA MARYNOWANA) 200 g - TERRASANA

23,43 zł