Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Produkt roślinny na bazie tofu i glutenu pszennego z dodatkiem przypraw i ziół. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Odpowiedni dla wegan. Klasyczny, roślinny kebab jest idealnym wyborem dla osób poszukujących pożywnych i pełnowartościowych alternatyw dla mięsa, ale nie tylko. Dzięki wysokiej zawartości białka (aż 26 g) będzie również świetną bazą posiłku dla tych, którzy ze względu na swój aktywny tryb życia zwracają szczególną uwagę na jego udział w swojej diecie.
Zainspiruj się - wypróbuj: -w bułce z warzywami, serem i sosem -jako danie obiadowe z sałatką i warzywami
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Patelnia: rozgrzej odrobinę oleju i smaż 3 minuty, od czasu do czasu mieszając Kuchenka mikrofalowa: 900 W - 2 minuty Powyższe wskazówki należy traktować jako orientacyjne z uwagi na różnice między urządzeniami grzewczymi
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 847 kJ/202 kcal Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 2,7 g w tym cukry: 1,0 g Błonnik: 5,4 g Białko: 26,5 g Sól: 2,1 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać GORCZYCĘ, sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.