local_mall
Koszyk
0 szt.
39,89 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
Mięso wieprzowe*, sól morska, trufla czarna* (Tuber Aestivum Vitt.) 2,5 %, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna, bezglutenowa kiełbasa salami produkowana w sposób rzemieślniczy z dodatkiem czarnej trufli. To fantastyczne połączenie ekologicznego mięsa wieprzowego z Włoch i czarnej trufli cechuje się niesamowitym smakiem i aromatem. Pakowano w atmosferze ochronnej. Osłonka nie nadaje się do spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1483 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 24 g
Sól: 5,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7℃
Mięso wieprzowe*, sól morska, trufla czarna* (Tuber Aestivum Vitt.) 2,5 %, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna, bezglutenowa kiełbasa salami produkowana w sposób rzemieślniczy z dodatkiem czarnej trufli. To fantastyczne połączenie ekologicznego mięsa wieprzowego z Włoch i czarnej trufli cechuje się niesamowitym smakiem i aromatem. Pakowano w atmosferze ochronnej. Osłonka nie nadaje się do spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1483 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 24 g
Sól: 5,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7℃
BP_11438
8020819008389
101 szt.
Opis
- Certyfikat bio
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 30 dni
- Masa netto
- 160 g
- Kraj pochodzenia składników
- Włochy
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.