Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mięso wieprzowe* (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 96 g mięsa wieprzowego), sól, przyprawy*, skrobia*, kultury bakterii. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Wyrób wieprzowy wędzony, parzony.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1094 kJ/264 kcal Tłuszcz: 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,1 g Węglowodany: 1,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 16 g Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.