Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI Mąka z zielonego groszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 4-5 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1475 kJ/349 kcal Tłuszcz: 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 56 g w tym cukry: 3 g Błonnik: 7,7 g Białko: 20,8 g Sól: 0,008 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać soje.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu