local_mall
Koszyk
0 szt.
MAKARON (SEMOLINOWY ZE SZPINAKIEM) GNIAZDA 300 g - BARTOLINI (ARTISAN PASTA)
9,10 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
semolina (mąka z PSZENICY durum), szpinak suszony 2 %.
OPIS
Makaron rzemieślniczy, tłoczony na matrycach z brązu o chropowatej powierzchni zapewniającej idealne przyleganie sosów.
Idealne do pesto rosso i klasycznej carbonary.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g ugotowanego produktu
Wartość energetyczna: 773 kJ / 182 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: JAJA, SOJĘ, seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
semolina (mąka z PSZENICY durum), szpinak suszony 2 %.
OPIS
Makaron rzemieślniczy, tłoczony na matrycach z brązu o chropowatej powierzchni zapewniającej idealne przyleganie sosów.
Idealne do pesto rosso i klasycznej carbonary.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g ugotowanego produktu
Wartość energetyczna: 773 kJ / 182 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: JAJA, SOJĘ, seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
BP_42420
5901902001896
49 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 180 dni
- Masa netto
- 300 g
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.