Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mąka z zielonej SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej. Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1402 kJ/ 355 kcal Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy nasycone: 1,2 g Węglowodany: 13 g w tym cukry: 9,3 g Błonnik: 20 g Białko: 45 g Sól: 0,042 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.