Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI żurek 75 % [wywar z wędzonego JESIOTRA 30 %, wywar z RYB i warzyw (zawiera SELER), zakwas na żur 20 % (mąka PSZENNA, woda, czosnek, liść laurowy, ziele angielskie, ŚMIETANA), mąka PSZENNA, czosnek, cukier, sól, zioła], JESIOTR wędzony 25 %.
OPIS Lokalny, domowa receptura, bez konserwantów, pasteryzowany. Ryby wykorzystywane do produkcji pochodzą z naszego gospodarstwa rybackiego na Roztoczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 282 kJ / 68 kcal Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g Węglowodany: 2,1 g w tym cukry: 0,05 g Białko: 4,1 g Sól: 1,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.