Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mięso wieprzowe* (szynka* bez kości, do wyprodukowania 100 g produktu użyto 100 g surowca), sól, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza*, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Wyrób wieprzowy wędzony, parzony. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 623 kJ/149 kcal Tłuszcz: 8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 19 g Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C