Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza 2. Wsyp mieszankę do miski 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek 5. Wsadź do piekarnika na 80 minut 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1403 kJ/340 kcal Tłuszcz - 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g Węglowodany - 1,9 g w tym cukry - 1,7 g Białko - 14 g Sól - 1,65 g
INFORMACJA ALLERGENNA Może zawierać orzechy.
UWAGA Może zawierać kawałki łupin.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.