Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KORZENNYCH BEZGLUTENOWA 600 g - PIĘĆ PRZEMIAN (PRODUKT SEZONOWY)
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KORZENNYCH BEZGLUTENOWA 600 g - PIĘĆ PRZEMIAN (PRODUKT SEZONOWY)
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KORZENNYCH BEZGLUTENOWA 600 g - PIĘĆ PRZEMIAN (PRODUKT SEZONOWY)
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KORZENNYCH BEZGLUTENOWA 600 g - PIĘĆ PRZEMIAN (PRODUKT SEZONOWY)

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KORZENNYCH BEZGLUTENOWA 600 g - PIĘĆ PRZEMIAN (PRODUKT SEZONOWY)



Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Bez glutenu

Dodaj do ulubionych
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KORZENNYCH BEZGLUTENOWA 600 g - PIĘĆ PRZEMIAN (PRODUKT SEZONOWY)

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KORZENNYCH BEZGLUTENOWA 600 g - PIĘĆ PRZEMIAN (PRODUKT SEZONOWY)

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.


6,12 zł
Produkt dostępny

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
mąka OWSIANA (bezglutenowa), mąka ryżowa, cukier kokosowy, inulina, karob, przyprawy korzenne 2,5 % (cynamon, goździki, kardamon, imbir), błonnik bambusowy, łuska babki jajowatej, dwuwinian potasu, wodorowęglan sodu, sól kłodawska.

OPIS
Mieszanka na ciastka korzenne bezglutenowe.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Przesyp mieszankę do miski.
2. Dodaj jedno jajko i 200 g miękkiego masła.
3. Zagnieć ciasto. Owiń folią spożywczą i włóż do lodówki na min. 1 godzinę.
4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Można je też formować w rękach.
5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
6. Piecz w temperaturze 180°C przez 12 - 18 minut w zależności od grubości ciastek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g*
Wartość energetyczna - 2077 kJ/498 kcal
Tłuszcz - 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 18 g
Węglowodany - 54 g
w tym cukry - 25 g
Błonnik - 7,7 g
Białko - 5,7 g
Sól - 0,73 g

*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 200 g masła.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
BP_34793
5902837812069
88 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
60 dni
Termin przydatności
19.10.2024
Masa netto
600 g
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK KORZENNYCH BEZGLUTENOWA 600 g - PIĘĆ PRZEMIAN (PRODUKT SEZONOWY)

6,12 zł