Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego MASŁA, 2 jajkami i 100 ml MLEKA, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut. CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać na gładką masę ze 150 g miękkiej margaryny i 100 ml napoju roślinnego (np. owsianego lub sojowego). Aby ciasto było bardziej wilgotne można dodać 50 g skrobi kukurydzianej. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1669 kJ/395 kcal Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g Węglowodany: 81 g w tym cukry: 54 g Błonnik: 4,2 g Białko: 4,0 g Sól: 0,17 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać MLEKO, SOJĘ, ORZECHY, GORCZYCĘ, ŁUBIN i nasiona SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.