Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF

MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF



Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Bez glutenu

Dodaj do ulubionych
MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF

MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Za ten produkt możesz otrzymać 1 EKO pkt.


19,01 zł
Produkt dostępny

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
cukier*, mąka kukurydziana*, płatki czekolady* 15 % (surowy cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 8 %, substancja zagęszczająca: guma guar*, mielone łupiny babki jajowatej*, sól kamienna, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego MASŁA, 2 jajkami i 100 ml MLEKA, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.
CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać na gładką masę ze 150 g miękkiej margaryny i 100 ml napoju roślinnego (np. owsianego lub sojowego). Aby ciasto było bardziej wilgotne można dodać 50 g skrobi kukurydzianej. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1669 kJ/395 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,17 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, SOJĘ, ORZECHY, GORCZYCĘ, ŁUBIN i nasiona SEZAMU.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
BAUCK HOF
BP_15752
4015637824130
125 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
60 dni
Masa netto
400 g
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
BAUCK GMBH, DUHENWEITZ 4, 29571 ROSCHE
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF

19,01 zł