local_mall
Koszyk
0 szt.
MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 310 g - PIĘĆ PRZEMIAN
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Bez glutenu
Dodaj do ulubionych
2 pkt EKO.
Za ten produkt możesz otrzymać
20,11 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA, mąka kokosowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól kłodawska, drożdże.
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek.
Idealna w diecie ketogenicznej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski
2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza). Starannie wyrób ciasto
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30 - 40 stopni Celsjusza) na około 60 min. do wyrośnięcia
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową
6. Włóż do piekarnika
7. Nastaw na 180 stopni Celsjusza i piecz 60 minut
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1341 kJ/324 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 9,5 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 13 g
Sól: 2,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
mąka MIGDAŁOWA, mąka kokosowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól kłodawska, drożdże.
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek.
Idealna w diecie ketogenicznej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski
2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza). Starannie wyrób ciasto
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30 - 40 stopni Celsjusza) na około 60 min. do wyrośnięcia
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową
6. Włóż do piekarnika
7. Nastaw na 180 stopni Celsjusza i piecz 60 minut
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1341 kJ/324 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 9,5 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 13 g
Sól: 2,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
BP_23546
5902837810874
115 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 60 dni
- Masa netto
- 310 g
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Wybrane produkty w tej samej kategorii: 16
- Nowy